Verkkolaskutus

Mikäli käytössänne on verkkolaskujen vastaanottomahdollisuus, mutta ette ole siitä meille vielä ilmoittaneet, pyydämme lähettämään verkkolaskutusta varten tarvittavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi

Laskun liitteiden sähköinen esilläpitopalvelu

Työterveys Virta siirtyy 1.9.2019 laskujen liitteiden sähköiseen esilläpitopalveluun.

Laskun liitteet siirtyvät jatkossa sähköisesti verkkolaskujen esilläpitopalveluun. Liitteiden katselu vaatii käyttäjätunnukset, jotka voitte pyytää Työterveys Virta Oy:ltä. Tunnuksia esilläpitopalveluun annetaan yrityksellenne 1-2 kappaletta, tunnus on henkilökohtainen ja vaatii sekä sähköpostiosoitteen että matkapuhelinnumeron.

Tunnukset organisaationne työterveyslaskujen käsittelijöille voitte tilata sähköpostitse. Voitte tilata tunnukset jo nyt, tunnusten toimitukset aloitamme elokuussa. Elokuusta eteenpäin tunnusten toimitusaika on viikko.

Tunnukset tilataan sähköpostitse osoitteesta laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi. Tunnukset voi tilata tunnuksen käyttäjän esimies tai yrityksenne työterveyshuollon yhteyshenkilö. Sähköpostin tulee sisältää:

  1. Yrityksen nimi
  2. Y-tunnus
  3. Tunnusten käyttäjien: nimi, työtehtävä, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite
  4. Tilaajan: nimi, työtehtävä, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite

Mikäli teillä herää kysymyksiä liittyen liitteiden esilläpitopalveluun, voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi.