Verkkolaskutus

Mikäli käytössänne on verkkolaskujen vastaanottomahdollisuus, mutta ette ole siitä meille vielä ilmoittaneet, pyydämme lähettämään verkkolaskutusta varten tarvittavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi

Laskun liitteiden sähköinen esilläpitopalvelu

Työterveys Virta on ottanut käyttöön laskujen liitteiden esilläpitopalvelun, jonka avulla työterveyslaskujen liitteet toimitetaan sähköisesti.

Liitteiden katselu vaatii käyttäjätunnukset, jotka voitte pyytää Työterveys Virta Oy:ltä. Tunnuksia esilläpitopalveluun annetaan yrityksellenne 1-2 kappaletta, tunnus on henkilökohtainen ja vaatii sekä sähköpostiosoitteen että matkapuhelinnumeron.

Tunnukset organisaationne työterveyslaskujen käsittelijöille voitte tilata sähköpostitse. Tunnusten toimitusaika on viikko.

Tunnukset tilataan sähköpostitse osoitteesta laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi. Tunnukset voi tilata tunnuksen käyttäjän esimies tai yrityksenne työterveyshuollon yhteyshenkilö. Sähköpostin tulee sisältää:

  1. Yrityksen nimi
  2. Y-tunnus
  3. Tunnusten käyttäjien: nimi, työtehtävä, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite
  4. Tilaajan: nimi, työtehtävä, matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite

Mikäli teillä herää kysymyksiä liittyen liitteiden esilläpitopalveluun, voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi.