Tehokkaampaa laskutusta digitalisoimalla

Työterveys Virta on ottanut käyttöön laskujen liitteiden esilläpitopalvelun, jonka avulla työterveyslaskujen liitteet voidaan toimittaa asiakkaille sähköisesti. Liitteiden esilläpitopalvelu on CGIn toimittama palvelu. Selainpohjainen palvelu on helppokäyttöinen, nykyaikainen ja tietoturvallinen.

Asiakas kirjautuu palveluun kaksivaiheisen tunnistautumisen kautta henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä matkapuhelimeen lähetettävällä kertakirjautumiskoodilla. Palvelun kautta asiakas näkee sekä saamansa ostolaskut, että laskujen liitteet. Palvelussa voi tehdä hakuja rajaamalla dokumentteja laskunumeron tai summan perusteella. Laskut ja laskujen liitteet voi joko avata käyttöliittymästä suoraan tarkasteltavaksi tai vaihtoehtoisesti tallentaa omalle laitteelle tiedostona.

Sähköinen esilläpitopalvelu poistaa viiveen laskujen liitteiden toimittamisesta. Liitteet ovat asiakkaan käytettävissä yhtä aikaa laskun kanssa, jolloin laskun käsittely nopeutuu. Palvelun avulla olemme pystyneet tehostamaan ja sujuvoittamaan laskutusprosessia sekä meillä että asiakkaalla. Palvelu on vähentänyt käsin tehtävän työn määrää ja laskutukseen käytettävää aikaa kaksi työpäivää kuukaudessa. Talous- ja hallintopalveluissa säästetty aika on nyt voitu suunnata muihin asiakaspalvelutehtäviin.

Palvelun käyttöönottamiseksi asiakas on yhteydessä Työterveys Virtaan osoitteeseen laskutus.tyoterveys@tyoterveysvirta.fi. Talous- ja hallintopalveluissa luomme tarvittavat käyttäjätunnukset palveluun. Lue lisää palvelun käyttöönotosta!

Lisätietoja palvelusta antaa talous- ja hallintopäällikkö Erja Jaatinen