Työterveyspsykologin paikka avoinna

Työterveys Virta Oy on nykyaikainen ja kehittyvä työhyvinvointipalveluiden tuottaja. Asiakkaina ovat Oulun kaupunkikonsernin yhteisöt, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri sekä Oulun seudun kuntia ja yrityksiä. Yhtiöllä on käytössä oma laatujärjestelmä ja toiminnoissa käytetään erilaisia sähköisiä työkaluja kuten Omahoito, etävastaanotto, sähköiset terveystarkastukset ja Chat-palvelu.

Haemme hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot omaavaa psykologia mukaan toteuttamaan vaikuttavia työterveyspalveluita. Tulet olemaan osa moniammatillista tiimiä sekä ammattitaitoista ja toiminnan kehittämiseen tähtäävää työyhteisöä. Työterveyspsykologin työ on monipuolista, sisältäen sekä yksilöiden että työyhteisöjen kanssa työskentelyä. Tarjoamme hyvät työnohjaus, pätevöitymis- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä kollegatuen. Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä seitsemän työterveyspsykologia.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologin tutkinto. Eduksi luetaan työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja työkokemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:   Yhteyspäällikkö Heli Kallio, heli.kallio@tyoterveysvirta.fi 044 7036316, yhteydenotot 3.8.2018 alkaen

Koordinoiva työterveyspsykologi Katariina Mehtälä, katariina.mehtala@tyoterveysvirta.fi 044 7036264, yhteydenotot 30.7.2018 alkaen.

Hakuaika: Pe 7.9.2018 klo 16.00 saakka.

Sähköinen haku osoitteessa: https://tyoterveysvirta.fi/yritys/tule-toihin/