Työterveys Virran työterveyspalvelut siirtyvät Pihlajalinnalle

Pihlajalinna menestyi parhaiten Työterveys Virta Oy:n osakekannan myynnistä ja työterveyspalveluista järjestetyssä julkisessa kilpailutuksessa. Työterveys Virta Oy:n omistajat ja Pihlajalinna ovat allekirjoittaneet yhteisen aiesopimuksen marraskuussa 2020. Osapuolten aikomuksena on toteuttaa kauppa- ja hankintasopimusten mukaiset työterveyspalveluiden hankinnat maaliskuussa 2021. Osakekaupan yhteydessä Työterveys Virta Oy:n nykyisten omistajien työntekijöiden työterveyspalvelut siirtyvät Pihlajalinnalle.

Pihlajalinna on aloittanut integraatioprojektin yhdessä Työterveys Virran henkilöstön sekä Työterveys Virran myyjiä edustavien tahojen kanssa.

Uusien palvelusopimusten mukaisen toiminta Pihlajalinnassa alkaa 1.4.2021.

Työterveyspalvelut jatkuvat ennallaan samoissa toimipaikoissa ja teitä palvelevat samat tutut työterveystiimit.

 

Yritysten ja yrittäjien työterveyshuoltopalvelut

Osakekaupan yhteydessä Työterveys Virta Oy:n asiakkaana olevien yksityisten työpaikkojen työntekijöiden työterveyspalvelut siirtyvät myös Pihlajalinnalle. Oulun kaupungin, Kempeleen, Limingan, Tyrnävän, Muhoksen, Hailuodon, Lumijoen kuntien ja Raahen kaupungin alueella työterveyshuollon palveluiden järjestämisvastuu siirtyy myös Pihlajalinna Terveys Oy:lle.

Työterveyspalveluita koskevat sopimukset säilyvät ennallaan ja palveluita tuottavat edelleen Työterveys Virta Oy:n tutut työterveystiimit. Omistajanmuutoksen myötä voimaan tulee Pihlajalinnan valtakunnallinen työterveyspalveluhinnasto 1.4.2021 alkaen.

Merkittävin muutos on nykyisten Työterveys Virran toimipisteiden siirtyminen osaksi Pihlajalinnan lääkärikeskus- ja työterveysasemaverkostoa. Tämä tarkoittaa aikaisempaa laajempia palveluita ja mahdollisuutta käyttää Pihlajalinnan koko asemaverkostoa. Pihlajalinna tiedottaa yrityksiä näistä muutoksista ja palveluihin hakeutumisen käytännöistä lähempänä ajankohtaa. Mikäli toivotte työterveyspalveluidenne laajentamista tai syventämistä, pyydämme ottamaan yhteyttä Pohjois-Suomen myyntipäällikköön Jukka-Antti Pohjolaan (jukka-antti.pohjola@pihlajalinna.fi).

Uskomme, että kaupan ja palveluhankinnan ansiosta voimme rakentaa yhteistyötämme sekä parantaa palvelutarjontaamme.

 

Yhteistyöterveisin

Niina Karhela         
Asiakkuusjohtaja, Pihlajalinnan työterveyspalvelut
niina.karhela@pihlajalinna.fi
p. 040 548 2995

Tuomas Kopperoinen
Toimitusjohtaja, Työterveys Virta
tuomas.kopperoinen@tyoterveysvirta.fi
p. 044 703 6299