Työterveys Virran Omahoito-palvelun uusi ilme

Työterveys Virran sähköiset palvelut ovat saaneet uuden ilmeen. Monipuolisten sähköisten työkalujen ja palvelujen avulla voit asioida työterveydessä ajasta ja paikasta riippumatta, esimerkiksi kartoittamalla oireita sähköisellä Oirekartoitin-työkalulla, kysymällä neuvoa työterveys-chatissa tai lähettämällä viestin suoraan työterveyden ammattilaisille. Sähköiset palvelukanavat ohjaavat sinut oikealle polulle, joten saat omaan tilanteeseensa parhaiten sopivia palveluja, oikeaan aikaan. Tämän ansiosta työterveydessä asiointi on sujuvaa, asiakas hyötyy saamistaan palveluista ja työterveys on vaikuttavaa ja kustannustehokasta.

Löydät Työterveys Virran sähköiset palvelut Oulun Omahoito-alustalta. Oulun Omahoito on Oulun kaupungin tuottama kansalaisen sähköisten hyvinvointipalvelujen alusta. Työterveys Virran asiakkaat käyttävät Omahoidossa työterveys-osiota. Oulussa asuvat Työterveys Virran asiakkaat voivat työterveys-osion lisäksi hyödyntää Oulun kaupungin perusterveydenhuollon sähköisiä palveluja samalla alustalla.

Sähköisten työterveyspalvelujen käyttö edellyttää asiakkaalta vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen turvaa asioinnin ja varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden.

Kirjaudu Omahoitoon