Videovastaanotto

Käytämme videovastaanottoa perinteisen asioinnin rinnalla, erityisesti seuranta- ja kontrollikäynnillä, ja tilanteissa, joissa ei tarvita fyysistä tutkimusta. Videovastaanoton myötä asiakas voi välttää matkustamisesta koituvan vaivan ja kustannukset. Videovastaanotto varataan aina ennalta, kun työterveyden ammattilainen on arvioinut asian soveltuvuuden videovastaanottoon.

Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, jossa on kamera, kuulokkeet, mikrofoni ja riittävän nopea verkkoyhteys. Pöytäkoneisiin ja kiinteisiin työasemiin tarvitaan usein erilliset laitteet, kannettavissa tietokoneissa taas voi olla sisäinen mikrofoni, kaiuttimet ja kamera jo valmiina. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat laitteet, ja että ne toimivat, hyvissä ajoin ennen videovastaanoton varaamista. Videovastaanotto toimii parhaiten Chrome-selaimella, mutta myös Internet Explorer ja Firefox käyvät.

Videovastaanottoon pääset Työterveys-sivulla Oulun Omahoidossa. Kirjaudu Työterveys-sivulle muutama minuutti ennen vastaanoton alkua. Videovastaanotto-sivulta ohjeita noudattamalla pääset virtuaaliseen odotushuoneeseen. Odota odotushuoneessa, videovastaanotto alkaa, kun ammattilainen aukaisee yhteyden. Yhteyden auetessa salli ohjelman käyttää ääni- ja videolaitteita, muuten yhteys ei aukea.

  1. Varmista, että sinulla on tarvittavat laitteet ja verkkoyhteys.
  2. Kirjaudu Omahoitoon ja aloista yhteys videovastaanottosivun linkistä.
  3. Salli ohjelman käyttää laitteita.