Chat-palvelut

Työterveys Virran Chat-palvelut ovat tietoturvallisia ja suojattuja. Kirjautuaksesi palveluun tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Pääset kirjautumaan myös Sosiaali- ja terveysalan ammattikortilla. Chat toimii Oma Työvirta -palvelussa, josta löydät myös muut Työterveys Virran sähköiset palvelut.

Asiakkaan Chat -pikaohje

Työterveyshoitajan Chat

Chat-palvelun kautta voit asioida työterveyshoitajan kanssa asioissa, jotka liittyvät työterveyteen tai työkykyyn. Chatin kautta ei varata aikoja.

Työterveyshoitajan Chat on avoinna ma-pe klo 8-15.00

 

VaraVIRTA Chat esimiehille

Esimies Chatin kautta saat nopeasti ohjausta ja neuvontaa esimiestyöhösi esimerkiksi toiminnan tai henkilöstön johtamiseen liittyen. Ota yhteyttä silloin, kun et ole täysin varma siitä, kuinka tilanteessa tulisi toimia. Työterveyspsykologi ohjaa sinut oikeaan suuntaan, eikä sinun tarvitse selviytyä esimiestyöstäsi yksin.

VaraVIRTA Chat on avoinna 14.9. alkaen maanantaisin klo 13.00-15.00

 

Lääkäri Chat

Pilotoimme Lääkäri Chat -palvelua 14.9.-18.9.2020 klo 12-14 välisenä aikana. Chatin kautta saat nopeasti yhteyden lääkäriin ja voit asioida esimerkiksi resepti-, tutkimustulos- tai laboratorioläheteasioissa. Palvelu ei sovellu vakavien sairauksien tai laajojen työkykyasioiden hoitoon. Emme myöskään kirjoita uni-, psyyke- tai vahvoja särkylääkkeitä tai sairauspoissaolotodistuksia chatin kautta.”

 

Jos chat ei ole auki, ota yhteyttä ajanvaraukseen.