Omahoito -palvelu

Kaikki työterveyden sähköiset palvelut yhdellä alustalla.

Sähköiset työterveyspalvelumme toimivat vahvasti suojatussa ympäristössä, Oulun Omahoito-palvelussa. Oulun Omahoito on Oulun kaupungin tuottama kansalaisen sähköisten hyvinvointipalvelujen alusta. Työterveys Virran asiakkaat käyttävät Omahoidossa työterveys-osiota. Oulun asukkaat voivat työterveys-osion lisäksi hyödyntää Oulun kaupungin perusterveydenhuollon sähköisiä palveluja samalla alustalla.

Sähköisten työterveyspalvelujen käyttö edellyttää asiakkaalta vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen turvaa asioinnin ja varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden.

Sähköiset palvelut sisältävät mm. työterveyskyselyn, oirekartoittimen, videovastaanoton, chat –palvelun ja viestien lähettämisen. Oulun seudulla asuvat työterveysasiakkaat voivat lisäksi katsoa laboratoriotutkimusten tuloksia Omahoidosta.

Omahoidon työterveys-osio on saatavilla vain työterveysasiakkaille. Jos et Omahoitoon kirjautuessasi näe Työterveys-osiota, varmista, että työsuhde-tietosi ovat ajantasalla työterveydessä. Ilmoita ajantasaiset työsuhdetiedot työpaikkasi vastuutyöterveyshoitajalle.