Kaikki työterveyden sähköiset palvelut yhdessä paikassa

Oma Työvirta on Työterveys Virran sähköinen omahoitopalvelu. Sen kautta voit täyttää sähköisiä kyselyjä, kartoittaa oireitasi, saada ohjausta ja neuvontaa viestin tai chatin välityksellä, lähettää e-reseptin uusimispyynnöt tai aloittaa videovastaanoton työterveyshuollon ammattilaisen kanssa.

Pääset kirjautumaan Oma Työvirtaan suoraan nettisivujemme kautta. Vaihtoehtoisesti voit suunnata osoitteeseen www.oulunomahoito.fi/omatyovirta/kirjaudu. Samalla mahdollistamme asiakkaillemme käyttäjätunnuksella kirjautumisen. Käyttäjätunnuksella kirjautuessasi pääset täyttämään kyselyitä, oirekartoittimia sekä suorittamaan verkkokursseja. Varmistaaksemme tietoturvasi, käyttäjätunnuskirjautumisen kautta ei ole pääsyä henkilötietoihin. Oma Työvirran kaikki palvelut ovat käytössäsi, kun tunnistaudut vahvasti pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai VRK-kortilla.

Mikäli olet tottunut kirjautumaan Oma Työvirtaan Oulun omahoidon kautta, tämä on edelleen mahdollista.

Oma Työvirta toimii samassa paikassa kuin Oulun Omahoito, joten Oulun asukkaat voivat käyttää myös Oulun Omahoidon sähköisiä palveluja samalla kirjautumisella.

Oma Työvirta on saatavilla vain työterveysasiakkaille. Jos et näe Omaa Työvirtaa kirjautuessasi, varmista, että työsuhde-tietosi ovat ajantasalla työterveydessä. Ilmoita ajantasaiset työsuhdetiedot työpaikkasi vastuutyöterveyshoitajalle.