Oirekartoitin

Kartoita oireesi, ja saat hoitosuosituksen ja itsehoito-ohjeet ajasta ja paikasta riippumatta.

Oirekartoitin on sähköinen työkalu, jonka avulla voit arvioida oireitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Vastausten perusteella saat esimerkiksi itsehoito-ohjeita, sähköisen lääkemääräyksen, yhteydenoton hoitajalta tai tarvittaessa ohjauksen varata aika netistä työterveyden ammattilaiselle. Oirekartoitin soveltuu akuuttien oireiden kartoittamiseen, kun asia ei ole vielä työterveyshuollon hoidettavana.

Tällä hetkellä Oirekartoittimessa on mahdollista kartoittaa tuki- ja liikuntaelinoireita, univaikeuksia sekä virtsatieinfektion, flunssan, silmätulehduksen ja vatsataudin oireita. Jatkossa kartoitettavia oireita tulee lisää. Jos oirettasi ei tällä hetkellä löydy Oirekartoittimesta, voit olla yhteydessä työterveyshoitajaan chat-palvelun kautta tai puhelimitse ajanvaraukseen. Oirekartoitin ei tee diagnooseja eikä sovellu tilanteisiin, joissa oireet ovat henkeä uhkaavia.

Oirekartoitin löytyy Oma Työvirta -sivulta Oulun Omahoidosta. Sivulla on tietoa myös muista työterveyshuollon sähköisistä palveluista.

Huom.
Yritysten työntekijät: palvelu ei ole vielä käytössä työpaikallasi.
PPSHPn työntekijät: Käytössänne on univaikeuksien ja tuki- ja liikuntaelinoireiden Oirekartoittimet.
Nordlabin työntekijät: Käytössänne on virtsatieinfektion, flunssan, silmätulehduksen ja vatsataudin Oirekartoittimet.
OUKAn, Lakeuden kuntien sekä Muhoksen kunnan työntekijät: Käytössänne on kaikki yllämainitut Oirekartoittimet