Sujuvasti hoitoon

Henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme pääsemään nopeasti  hoidontarpeen arviointiin, mikä edesauttaa työkyvyn mahdollisimman pikaista palautumista. Kehittämämme nykyaikaiset digitaaliset palvelukanavamme auttavat asiakkaitamme asioimaan vaivatta ja aikaa säästäen.  Olemme panostaneet palveluohjaukseen, jonka kautta asiakkaamme saa täsmällistä ja tarpeen mukaista hoitoa sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Ajanvaraus puh. 010 197 017

PPSHP Ajanvaraus  puh. 0400 197 040

Ajanvaraus on avoinna arkipäivisin ma-to 8-16 ja pe 8-15.

Huomioithan, että Oulun kaupungilla ja joissakin asiakasyrityksissämme on käytössä omailmoitus-käytäntö sairastuessasi tai työkykysi heiketessä äkillisesti. Tarkista omailmoitus mahdollisuus omalta esimieheltäsi ennen ajanvarausta.

Työtapaturman sattuessa ota vakuutustodistus mukaan käynnille. Vakavissa työtapaturmissa, hakeudu oman alueesi päivystykseen (esim. Oulun seudulla yhteispäivystykseen).

Varatun ajan peruminen

Voit perua jo varatun ajan kirjautumalla Omahoitoon ja täyttämällä Peru aika -lomakkeen. Palvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri, mutta huomioithan, että peruutukset tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Peruuttamattomasta käynnistä laskutetaan.

Laboratorion ajanvaraus

Laboratorion ajat varataan Nordlabin internetsivuilla tai puh. 0206 198 019 (klo 7-18).

Aikaa varatessa valitaan alue (esim. Pohjois-Pohjanmaa), sitten tarvittava palvelu sekä näytteenottopiste. Ajanvarauksen yhteydessä saat varauskoodin, jolla voit myöhemmin perua tai vaihtaa varaamasi ajan internetajanvarauksen kautta. Mikäli olet kadottanut internet-ajanvarauksen varauskoodisi, voit perua tai vaihtaa jo varaamasi ajan Nordlabin numerosta puh. 0206 198 019 (klo 7-18).

Kaikilla NordLabin näytteenottoon tulevilla asiakkailla tulee olla voimassa oleva laboratoriotutkimuspyyntö/lähete Työterveys Virrasta. Lähetteestä ei tarvitse olla paperitulostetta. Lääkärin tekemä lähete on voimassa 3 kk.

Kuvantamispalvelut

Kuvantamispalvelut, kuten röntgen- ja magneettikuvaukset, hankimme yhteistyökumppaneiltamme. Kuvantamistutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete